More information on product
Home > Products > MARYA - Ekspress > MARYA - Rose
MARYA - Rose
enlarge

MARYA - Rose


RM  59.00  19.90  
Item details
SKU: M06
Weight: 140 grams
Stock: Stock available


  Share This   Add To Facebook   

Marya Ekspress SUPER LABUH

Best sangat travel tak payah nak fikir iron tudung komot bagai. Macam ni la yang kita carikan.

Bukan setakat itu. Sesuai untuk kesemua event. Sarung je dah siap. Jimat masa.

Pssstt..Pakai MARYA ni tak guna cermin pun takpe tau. Memang dah cantik cover aurat.

Sarung dan center bawah dagu je. Settle!

Labuh depan labuh belakang pulak tu. Ibu mengandung/breastfeeding sesuai sangat. Yang penting tak jarang langsung. Metarial kualiti tinggi sejuk dan selesa.

Ibu yang sibuk uruskan anak anak mesti nak tudung yang simple kan. Sekarang dah boleh senyum lega berlapang dada menggayakan MARYA. Tak risau tudung senget benget, tertarik sana sini. Nah! Selesai masalah kan

Pin Pin posto posto!! Abg posmen hantar barang. Tak payah lilit shawl, capai aje MARYA, sarung! Dah boleh ambil barang. Pantas. Abg posmen pun tak payah tunggu lama. Permudahkan urusan orang lain, InsyaAllah, Allah permudahkan urusan kita pulak. Terima kasih MARYA

Kemana pun nak pakai MARYA je sebab senang sangat. Tudung yang tak banyak kerenah. Keluar dengan famili singgah solat. Alhamdulillah MARYA juga pemudah urusan.

Metarial : Premium Korean Moss Crepe (Body)

                    Scuba (Awning)

Labuh depan : 22 inchi

Labuh belakang : 36 inchi

Jenis : Tudung sarung (Ekspress)

Tutorials

webstats